Spannend om zichtbaar te zijn

Gepubliceerd op 12 juli 2019 om 12:37

Je zult vast denken dat ik helemaal geen moeite hebt om zichtbaar te zijn als "De ZichtbaarheidsCoach".

De waarheid blijkt soms net even iets anders....


Gisteren had ik een journalist van een regionale krant op bezoek en er kwam ook nog even een fotograaf langs, voor (hopelijk) een mooie foto. 

Het moment ernaartoe dat vind ik dan spannend. Want ja ik hou ervan zichtbaar te zijn, maar dan wel op mijn manier. Met het liefst ook mijn controle erop :). Dus ik kies voor de zichtbaarheid via Sociale Media, met foto's of in de een op een gesprekken en presentaties.

 

Via een journalist, tja dat was dan nu weer eens een eerste keer. Want ook dat staat op het lijstje.
Doen waar je je goed bij voelt en soms wat meer doen wat juist voelt. Juist voor mij en m'n bedrijf. 

 

Ook in de gesprekken zoeken we op wat je vanuit je comfortzone al oppakt of op kan pakken om zichtbaar te zijn. En we bekijken wat je kunt aanpakken om net iets uit deze zone te komen en nog steeds bij je past. En weet je soms past iets nieuws ook helemaal niet, dan heb je het geprobeerd en weet je het ook zeker dat het (deze keer) niet bij jou past...

Tijdens het interview

Dan klets ik er lekker op los, zit in m'n element want ik mag praten over m'n vak, m'n passie en hoe ik het aanpak.

 

Geen enkele twijfel die dan nog kans krijgt, alleen maar vuur. En dat je dan tijdens het gesprek ook nog even wat ongevraagd advies gaat geven, wat gelukkig gewaardeerd wordt. Ja dan is het gewoon een ontzettend leuke ervaring geweest. 

De publicatie

Nog even wachten voordat het ook echt zwart op wit staat. Ik krijg nog eerst een eerste inzage in het artikel, altijd fijn voor je gevoel van controle.

 

En dan ben ik erg benieuwd hoe een journalist aan z'n vak invulling geeft. Wat is hem nou net opgevallen in mijn verhaal, herken ik in zijn woorden ook mijn verhaal? 

 

Nog even een weekje wachten en dan heb ik in elk geval een eerste antwoord. Hoe het stuk wordt ervaren is dan weer de volgende stap.

 

Keep you posted!

Voorbij aan jouw comfortzone

Wat heb jij wel eens gedaan volledig uit je comfortzone of er juist net een stapje voorbij?

 

Ik ben zeer benieuwd naar jouw ervaring!

  • Hoe was het?
  • Wat heeft het je opgeleverd?
  • Wil je het nogmaals doen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.