President hoofdbestuur 2020-2021 van Ladies` Circle Nederland

Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto Vriendschap en Service ondersteuning van goede doelen, door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten.

Door heel Nederland zijn er ruim 70 Circles met bijna 1000 leden. Ladies' Circle Nederland (LCNL) groeit voortdurend, regelmatig komen er nieuwe Ladies’ Circles bij. In een Circle zijn gemiddeld zo’n 15 Ladies actief.

Er bestaan ongeveer 1000 Circles in 35 landen verspreid over de hele wereld, bij elkaar zijn dit zo'n 12.000 Ladies.

In Nederland wordt iedere twee jaar een landelijk serviceproject gekozen wat alle Circles ondersteunen.

De komende 2 jaar (2020-2022) is @Stichting Metakids | Onderzoek naar metabole ziekten als landelijk project gekozen.

Onderdeel zijn van het hoofdbestuur is een hele mooie kans om mij verder te ontwikkelen en interessante ervaringen op te doen en nieuwe vrienden te maken.

Als President plan en zit ik de vergaderingen voor, onderhoud ik contacten met andere serviceclubs in het bijzonder De Nederlandse Tafelronde, 41Club en Agora Club Nederland. Daarnaast samen met het bestuur bijdragen aan de verdere naamsbekendheid van LCNL en zien we als bestuur er op toe dat de Circles zich houden aan de vastgestelde kaders.

 

Motto 2020/2021
Ladies BE Visible, you have an Impact on this world and BE Proud of it!

BE V.I.P. is een oproep aan alle Ladies in Nederland. Wij Ladies leveren als individuen en als Circles een ontzettende positieve bijdrage aan mensen om ons heen en vanuit onze invloed zorgen we echt voor verandering. Die impact op anderen is zo ontzettend waardevol en mooi, echt om intens trots op te zijn. Tegelijkertijd zijn wij erg bescheiden en vergeten we wel eens om voor onszelf te zorgen.

Hoe mooi is het dan om met elkaar te werken aan de zichtbaarheid van al het goede werk dat verzet wordt en wat dit teweeg brengt bij anderen, buiten én binnen Ladies’ Circle! Het jaarmotto heeft het in zich om voor elke Lady een eigen betekenis te hebben. Dus zie jezelf ook als een VIP en zorg goed voor jezelf!

Vicepresident hoofdbestuur 2019-2020 van Ladies’ Circle Nederland

Voor de huidige periode 2018-2020 is Stichting Neurofibromatose als landelijk project gekozen.

Het motto voor 2019-2020: "Feel the power of a woman!"

De keuze die wij als vrouwen kunnen maken om niet alleen lief te zijn maar ook lef te hebben, dat wij vanuit onze vrouwelijke kracht en positieve houding investeren in groei van onszelf en van onze vriendschappen.

Onderdeel zijn van het hoofdbestuur is een hele mooie kans om mij persoonlijk verder te ontwikkelen en vele interessante ervaringen en herinneringen op te doen en nieuwe vrienden te maken.

Als vicepresident ondersteun ik de huidige president in alles wat ze dit jaar voor de Ladies in petto heeft. Natuurlijk onderhoud ik ook contacten met andere serviceclubs in het bijzonder De Nederlandse Tafelronde, 41Club en Agora Club Nederland.
Daarnaast is het mijn taak het bevorderen van groei van Ladies' Circle Nederland en het stimuleren en ondersteunen van de zichtbaarheid van de Circles en hun ladies.

En tot slot is dit het jaar waarin ik mij heb voorbereid op het presidentschap in 2020-2021.

Lady bij Ladies`Circle 29 De Kempen

Ladies’ Circle 29 De Kempen is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen.

 

Doelstellingen van onze service club zijn het bevorderen van vriendschap, het bevorderen van een positieve levenshouding van de leden, het bevorderen van verdraagzaamheid, het bevorderen van eerlijkheid en openheid ten opzichte van alle medemensen, het versterken van het besef dat ieder lid op haar eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen, het bieden van service ten dienste van de samenleving.

 

Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen-activiteiten. Dit jaar 2019 - 2020 is ons motto "Its the little things"‚Äč. 

Serviceprojecten
Landelijk zetten wij ons in 2018-2020 in voor Stichting Neurofibromatose, de grootste kleine ziekte. 

http://lc29.ladiescircle.nl/

 

Sinds juni 2016 ben ik lid/lady en ben ik actief in de commissie PR & Communicatie.

 

Lid van Veldhoven Verbindt

Veldhoven Verbindt is het platform voor alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen. Het initiatief is ontstaan vanuit de gedachte dat we meer kunnen bereiken door samen te werken en dat we zo het ondernemersklimaat van Veldhoven kunnen verbeteren.

 

Een samenwerking meer is dan een bijeenkomst van de verschillende verenigingen, maar samenwerken resulteert in een krachtig netwerk waarbij iedere club zijn eigen identiteit behoudt en samen grotere doelen bereikt kunnen worden.

 

Lid sinds mei 2018

Vertegenwoordiger van Ladies Circle` De Kempen 29
Lid van de communicatie en marketing commissie

Lid Ledenraad NOLOC, vertegenwoordiger voor regio Zuid

Sinds mei 2014 gekozen vertegenwoordiger voor de regio zuid Nederland.

 

Vanaf 2017 ook voor 2,5 jaar assessor voor de aspirant leden.

 

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. De vereniging telt circa 3.000 leden. Zij draagt bij aan toekomstgerichte beleidsvorming daar waar mensen, werk en organisaties centraal staan.

Zij werkt daarbij nauw samen met onder andere de Ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Net als met het UWV, SBB, gemeenten, OVAL, CMI, kennisorganisaties en overige partijen die de transformatie op het gebied loopbanen in ontwikkeling vormgeven.


Noloc-erkende loopbaanprofessionals en jobcoaches voeren een kwaliteitskeurmerk, zijn opgenomen in een beroepsregister, en dragen daarmee bij aan een hoogstaand niveau van loopbaandienstverlening.

 

https://www.noloc.nl/over-noloc