Samen kunnen we meer!

Dat is mijn visie! Keer op keer zie ik het gebeuren het zelf uitvinden, het alleen moeten doen...

 

Terwijl het veel gemakkelijker en écht veel leuker kan zijn om dingen samen op te pakken, te delen, te sparren te creëren. Want waar jij goed in bent kun je een hulp zijn voor de ander die juist weer met zijn/haar kwaliteiten voor jou van betekenis kan zijn.

 

Op deze pagina deel ik mijn samenwerkingsverbanden. Misschien past 'n samenwerkingsverband ook wel bij jou! 

 

What's in it for me?

Bij de een een goed gevoel, de energie, het gevoel van samen, samenwerking in het netwerk en de volgende keer worden aanbevolen en bij de ander staat er zelfs voor mij een fee voor een doorverwijzing, zoals bij de IMU. Maar heel eerlijk? Vanzelfsprekend prijs ik niets of niemand aan die niet bij mij past! Want tja dat werkt natuurlijk helemaal niet toch?

Je kunt alles zelf uitzoeken of gebruik maken van de tips ikv samenwerking! Aan jou de keuze...

Ondernemers (to Be)

Lekker bezig zijn als ondernemer, is bezig zijn met waar jij goed in bent en waarvan jouw hart in de fik staat.

 

De meeste ondernemers die ik ontmoet hebben de administratie, de ondersteuning, de website maken etc niet op het eerste lijstje van activiteiten van hier gaat m'n hart van in de fik staan, staan.

Soms kun je dat dan beter uitbesteden aan degene die dat wel op het lijstje hebben staan, die het voor jou willen doen of die je een vliegende start geven zodat je het zelf niet allemaal hoeft uit te zoeken.


Je bent ondernemer, je werkt met hart en ziel in (en soms aan) je bedrijf.

Je hebt een mooie stroom aan inkomsten. Maar nu ben je toe aan rust.

Je wilt het niet meer allemaal alleen hoeven te doen, aan alles moeten denken, van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte blijven, steeds maar weer creatieve manieren vinden om jezelf in de kijker te zetten.

 

Dé  Online Business Manager voor ondernemers.

Hart voor Administratie, Verder kijken dan cijfers

Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts.

Deze prachtige quote zegt alles over de invalshoek die zij als administratiekantoor hebben. Door de dromen en belangrijkste principes van hun klanten voorop te stellen, kunnen ze de cijfers gebruiken als ondersteuning bij strategische beslissingen. Ik heb Margriet leren kennen als businessbudy en weet hoe haar hart klopt voor jouw administratie.

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren van IMU hebben een verjaardagsactie gelanceerd waarbij ze mensen in 28 dagen helpen om hun volledige online business op te zetten. 

Ik volg ze al een tijdje en zie dat de challenges die ze doen, super inspirerend is & waardevol gaat zijn. Over de vorige acties heb ik veel positieve berichten voorbij zien komen. Als je bijvoorbeeld een eigen website hebt of wilt dan is het raadzaam om eens te kijken of dit iets voor je is!