Waarom niet?

Gepubliceerd op 18 april 2019 om 11:01

Waarom niet eens een persbericht maken?

 

Niet dat ik nou precies hoe wist hoe dat moest hoor. Gelukkig heb je internet en goede boeken, dus ik kocht het boek van Nicky Corts met de titel Free Publicity. 

Waarom ik voor dit boek heb gekozen? Ik hou van praktisch! Uitleggen, voorbeeld en gaan met die banaan. Niet twintig twijfelende pogingen, gewoon doen. Al mag ik bekennen dat dat "gewoon doen", toch echt even tijd heeft gekost. Het boek leest heel gemakkelijk. Genoeg praktische tips om nog een hele tijd elke week iets nieuws op te pakken. En de humor! niet dingen moeilijker maken dan nodig en met een glimlach.

Dus.....

Op een gegeven moment het uitgesproken tegen m'n businessbuddy's, soms is het toch handig als je een stok achter de deur nodig hebt om hiervoor je support team te hebben(ik heb zo'n fantastisch team). En ja hoor het was zover, ik geloof iets meer dan één week geleden ben ik ervoor gaan zitten, heb het persbericht gemaakt met alle tips en het format uit het boek.

En het resultaat is.....

Ik heb ervoor gekozen om als eerste een persbericht in te sturen bij ons regionale weekblad. Het begin van m'n perslijst is er dus.

Een perslijst is handig als je vaker via een persbericht een nieuwswaardig bericht wil delen.

Gisteren bij het doorbladeren van het regionale weekblad, dacht ik ineens oh ja kijken of ik er in sta. En bovenstaande is het resultaat!

Gaaf toch? 

Wat is jouw Why not momentje?

Als je dit verhaal hebt gelezen, denk eens na over een momentje dat jij dacht "Why not?" en iets "gewoon" gedaan hebt.

 

 

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw verhaal!

 

Reageer en deel het in een berichtje, een persoonlijk berichtje sturen mag natuurlijk ook.

🍀

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.