Journalist of redacteur

Ben je journalist of redacteur en heb je een interview verzoek of researchvraag? Neem contact op met Tosca via, Tosca.Goes@InspiraTos.nl of 06 - 28 31 82 79

 

Overname van berichten en beeldmateriaal

Berichten op onze website mogen met bronvermelding worden overgenomen voor publicatie op websites, in vak- en ledenbladen en andere media. 

beeldmateriaal

Onderstaande foto's mogen met bronvermelding worden overgenomen voor publicatie op websites, in vak- en ledenbladen en andere media. 

Tosca Goes

Noloc erkend register loopbaanprofessional

vlnr Daniëlle Bax, Tosca Goes, Carin van Holstein             foto: Brigit Strijbos


Foto: Anouk Graumans

Als ZichtbaarheidsCoach & Noloc erkend register loopbaanprofessional zet Tosca Goes zich al meer dan 20 jaar in om Experts zichtbaar zichzelf te laten zijn. Honderden experts hebben geleerd hoe zij zichzelf beter in the spotlight kunnen zetten door het gebruik van LinkedIn. Waardoor zijzelf goed gevonden kunnen worden als de expert die zij zijn.

Mede door haar inzet en het bevlogen uitdragen van haar missie werd zij genomineerd als internationale Lady of the year 2020/2021. Zij is kennisdeler voor de Bibliotheek waar zij loopbaanspreekuren en inspiratiesessies verzorgt op het gebied van zichtbaar zijn als professional.