Geloof jij in concurrentie?

Gepubliceerd op 13 september 2019 om 10:22

Geloof jij in concurrentie?

Ze keek me serieus aan en wachtte mijn antwoord af.

Tja eerlijk gezegd, nee ik geloof gewoon niet zo in concurrentie antwoordde ik haar.

 

Mensen gaan een relatie aan met een mens, niet met een bedrijf...

Ik ben ervan overtuigd dat meer mensen inhoudelijk doen of kunnen wat ik doe. Ook zij zijn vast hele goede professionals en hebben heel veel te bieden. 

 

 

Zo uniek als ieder ander!

Heel veel kennis die ik heb, kun jij ook verkrijgen door veel te lezen. Deze informatie is zowel in boeken en op internet te verkrijgen. 

Ook zal mijn portie ervaring bij anderen aanwezig zijn. 

Waar ga jij op aan?

Echter mijn unieke zijn, daar ga jij op aan!

 

Het pakketje van de kennis en ervaring die ik meebreng, te samen met de energie, power, drive en persoonlijkheid, dat maakt dat jij voor mij kiest als professional. Want neem van mij aan die heeft NIEMAND anders.

Ik vind het dus ook geen enkel probleem als er iemand is die dezelfde kennis en informatie doorgeeft. Want ook deze professional heeft z'n eigen unieke pakket, waarop weer anderen aanhaken en/of reageren.

 

Zoveel mensen, zoveel smaken

Hoe is jouw kijk op concurrentie?

Wat is jouw beeld en ervaringen op het gebied van concurrentie? Wil je het met me delen, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Reactie plaatsen

Reacties

Rosita
5 jaar geleden

Concurrentie vind ik een lelijk iets. Collegialiteit, daar heb je veel meer aan. Elkaar helpen en van elkaar leren in plaats van elkaar tegenwerken.
Het is precies wat jij zegt; Het gaat om het gevoel dat je bij iemand krijgt. Ik heb op de middelbare school van van verschillende leraren hetzelfde vak gehad. Bij sommigen hing ik aan de lippen en bij anderen kon ik mijn aandacht niet bij de les houden. De een kon heel goed grammatica uitleggen, terwijl de andere heel goed was in de geschiedenis van het vak uitleggen en weer een andere was heel praktijkgericht.