Wat zichtbaarheid kan betekenen

Gepubliceerd op 21 maart 2019 om 16:36

Soms kan de zichtbaarheid op jouw manier nieuwe kansen en mogelijkheden opleveren die je niet had verwacht. Ik deel je graag mijn verhaal.

 

Ik ben sinds een paar jaren actief in een service club, Ladies Circle De Kempen. Ladies Circle Nederland heeft nu zo'n 80 plaatselijke circle's, en is ook een internationale organisatie

Maandelijks heb je een bijeenkomst, activiteit of een vergadering en we melden hierover ook op onze social media pagina's. Als het mogelijk is ga ik ook naar de landelijke vergadering, ik reageer op de social media post en als er hulp wordt gevraagd op het gebied van de webshop denk ik graag mee. 

Dit alles te samen heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaar was. Hiervoor ben ik niet buiten m'n comfortzone hoeven gaan, gewoon zichtbaar op de manier die bij mij past.

De vraag

Zo'n 2 weken geleden kreeg ik een telefoontje van het landelijke hoofdbestuur met de vraag of ik me wil aanmelden voor de functie van Vicepresident. Even over moeten nadenken, maar wat een gaaf verzoek!!

En natuurlijk zoiets moet wel bij je passen, want er komt vast veel bij kijken. 

Ik ga het doen

Wow gaaf ik ga dit doen, dus nog meer zichtbaarheid die bij mij past, waarbij ik soms ook vast iets uit m'n comfortzone zal stappen. 

Na het maken van deze keuze, wordt dit tegenwoordig snel gedeeld via Social Media, dus opnieuw een moment van zichtbaarheid, die me nu al veel nieuwe contacten heeft opgeleverd.

Eind mei mag ik de functie gaan invullen van Vicepresident voor Ladies Circle Nederland een prachtige organisatie met 80 circles(bijna 81) en zo'n 1000 actieve ladies.

Jouw zichtbaarheidsverhaal

Ben benieuwd naar een zichtbaarheidsverhaal van jou, waarin je gewoon zichtbaar was op een manier die bij jou past en die je iets moois heeft opgeleverd, deel je deze in een comment?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.