Je wekelijkse portie zichtbaarheid

Gepubliceerd op 23 januari 2019 om 17:27

Zichtbaar zijn, niet omdat je zo nodig voor je eigen ego zichtbaar moet zijn, wel omdat je gevonden wilt worden door degene die jouw expertise goed kan gebruiken. 

Wees helder waarin jij de expert bent en wat jij voor een ander kunt betekenen. Hoe duidelijker je hierin bent, hoe duidelijker dit ook voor de ander is. Je wilt natuurlijk graag iemand helpen met jouw expertise.

Jouw zichtbaarheidsactie

Als ondernemer heb je vast een website, een zakelijke LinkedIn pagina, een persoonlijke LinkedIn pagina, mogelijk ook nog wat andere Social Media kanalen die je effectief kunt inzetten. Het aanmaken is een, het effectief gebruiken is een ander verhaal.

Ook als professional in loondienst wil je natuurlijk jouw expertise inzetten, hoe zorg jij er nou voor dat je binnen je organisatie gevonden en gezien wordt?

Claim je expert status!

Ik ben benieuwd naar wat jij deze week bedacht en gedaan hebt om jouw expert status te claimen. Ik nodig je ook van harte uit om dit als reactie met mij te delen.

Bied je hulp aan!

Mijn zichtbaarheid

Deze week heb ik diverse activiteiten waarin ik mijn expert status laat zien. 


Vanochtend heb ik een advies en inspiratiegesprek mogen hebben, waarin het vooral van belang was om de eerst volgende stap helder te krijgen. In de brij van honderden mogelijkheden is het soms moeilijk om net die eerste stap te zetten. 

Door te ontdekken, verkennen en aannames te toetsen, ontstaat er een duidelijk beeld van in elk geval die eerste ene stap.

En vanmiddag een gesprek voor het Back to Business traject verder vorm te geven. Als ondernemer kan het eenzaam zijn om te ondernemen. Soms loop je van hot naar her en op het einde van de dag heb je nog het gevoel dat je eigenlijk niets gedaan hebt. Natuurlijk herken ik mij hier volledig in. En vandaar dat ik hiervoor een traject samenstel voor en met ondernemers. Later hierover meer.....

Daarnaast mag ik nog een review voor een boek schrijven, 3 dossiers beoordelen voor de beroepsvereniging van Loopbaanadviseurs en Jobcoaches(NOLOC) en wat mails en aanvragen beantwoorden. Nog een blog schrijven, een update op mijn vaste Social Media kanalen plaatsen en alvast beginnen met een Nieuwsflits.

Dus samenvattend een heerlijke week waarin voldoende momenten zijn om hulp aan te bieden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.